Hollywood kritizira Amal Clooney

Foto: Profimedia amal alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin
Amal Alamuddin Clooney kritik, kot jih je bila deležna po svojem nastopu na zlatih globusih, verjetno ni vajena.
Oglej si celoten članek

Za Amal Clooney je prvi nastop na rdeči preprogi. Čeprav je bila odvetnica na podelitvi zlatih globusov videti kot prava filmska diva, se je po dogodku nanjo usul plaz kritik.

Foto: Profimedia kathy griffin Nekateri mediji pravijo, da je Amal na obrazu pisalo, da filmska meka ni njen svet. Nezainteresirana, odtujena, zdolgočasena, so pisali mediji, na družbenih omrežjih pa so se hitro razširile fotografije, na katerih Amal res ni videti najbolj prešerne volje.

Mnogim se je zdel nenavaden tudi njen odziv na Clooneyjevo javno ljubezensko izpoved. Amal se je le sramežljivo nasmehnila, kar je bilo za ljubitelje čustvenih izbruhov ala Hollywood premalo. Na njen račun se je pošalila celo Ellen DeGeneres, ki je na to temo posnela paradijo.

Lepe Libanonke se je sicer lotila tudi nova članica Modne policije Kathy Griffin, ki nad njeno opravo ni bila navdušena. Z obleko iz modne hiše Gucci sicer ni bilo nič narobe, Amal pa je po njenem mnenju kiksnila z rokavicami. “Rokavice so bile nenavadne. Spominjale so me na prizor iz porniča, ko je moža pričakala žena, ki je imela na sebi le rokavice za pomivanje posode,“ je Griffinova pokomentirala gospo Clooney.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:27 19. Januar 2015.

    mislim , da lahko ona kritizira njih....punca je prepametna za to srenjo...

  • 17:18 19. Januar 2015.

    In kritike so letele predvsem iz ženskih kritikov.

  • 15:13 19. Januar 2015.

    prav dobra je bla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.