Hollywood v šoku: To je nova simpatija Brada Pitta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po bolečem razhodu z Angelino Jolie Brad Pitt počasi sestavlja svoje življenje. V Hollywoodu so vse glasnejše govorice, da ima pri tem pomoč še ene znane igralke.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt naj bi razumevanje dobil pri 37-letni igralki Kate Hudson, ki tudi sama ni imela ravno največjo srečo v ljubezni. Kot ameriškim medijem razkrivajo viri blizu 52-letnemu Pittu sta igralca v zadnjih tednih naravnost nerazdružna.

Foto: Profimedia Kate Hudson "Kate je njegova skrivnostna ženska v teh tednih, ko sta se med drugim družila tudi na nekaj romantičnih večerjah," piše portal The Hollywood Life.

Govorice je dodatno podžgal intervju z nekdanjim varnostnikom družine Jolie-Pitt, Krisom Herzogom, v katerem je govoril tako o Angelini kot Kate pa tudi nekdanjo Bradovo soprogo Jennifer Aniston, ki jo je po sedmih letih zakona zapustil ravno zaradi Angeline.

"Poznam tako Brada kot Kate in sploh me ne bi presenetilo, če bi v resnici končala skupaj. Kate je čudovita ženska, Brad bi bil pravi srečnež, če bi jo zares osvojil. To bi bil idalen par," je poudaril varnostnik in povedal še, da sta Brad in Jen izvrstno funkcionirala, dokler se ni pojavila Angelina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:43 6. Junij 2017.

    Ne verjamem ravno, da je "Hollywood v šoku", smo pa v šoku bralci, ker nam ponujate brezvezne in butaste "novice"!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.