Hollywood v šoku: Umrl 42-letni igralec iz filma Možje X

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Adana Canta ni več ...
Oglej si celoten članek

Svet filma je v šoku. V 43. letu starosti se je poslovil igralec Adan Canto, znan iz serije Designated Survivor in filma Možje X. Zanj je bil usoden rak slepiča. 

"Adanovo globino duha je le malokdo resnično poznal. Tisti, ki so jo opazili, so se za vedno spremenili," so v izjavi zapisali igralčevi predstavniki in dodali: "Mnogi ga bodo zelo pogrešali." Med tistimi, ki so se igralcu po njegovi smrti poklonili, je bila tudi hollywoodska igralka Halle Berry, ki je s Cantom sodelovala pri filmu Bruised. "Moj dragi sladki prijatelj Adan je pravkar dobil krila. Za vedno, za vedno v mojem srcu," je pripisala pod zvezdnikovo fotografijo.

Canto se je rodil v Mehiki, odraščal pa je v Teksasu. Pri 16 letih je zapustil svoje domače mesto, da bi v Mehiku uspel kot glasbenik. Kmalu zatem se je njegov fokus preusmeril k igranju, ko so ga odkrili za pomembno vlogo v seriji The Following. Canto je v nekem intervjuju povedal, da si nikoli ni želel postati igralec. "Mislil sem, da bom pevec ali glasbenik. Toda z glasbo v Mehiki preprosto nisem uspel. Tako sem se začel ukvarjati z igralstvom in sem se vanj zaljubil. Bilo je neverjetno!"

Zvezdnik je za seboj pustil ženo in dva majhna otroka. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.