Hollywoodska diva nesramno nad Melanio Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bette Midler ni med oboževalkami prve dame.
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Donald Trump je v četrtek zvečer v govoru pred Belo hišo v okviru nacionalne konvencije republikanske stranke sprejel predsedniško nominacijo. 

Na torkovi konvenciji je spregovorila tudi prva dama, Melania Trump, ki je bila po poročanju TMZ doslej edina govornica, ki se je v govoru dotaknila trpljenja Američanov med pandemijo. 

Hollywoodsko igralko Bette Midler prva dama iz Slovenije kljub ni prepričala. "Moj bog, še vedno ne govorilo angleško“, "Dolgočasno. Zna povedati nekaj besed v različnih jezikih. Spravite to ilegalno priseljenko z odra“, "Ker Melania ne izžareva nikakršne toplote, sem moral zmanjšati delovanje klimatske naprave“ … To so komentarji, ki jih je igralka na Twiiterju zapisala o Melanii in si z njimi prislužila kritiko, da je ksenofobična.

Dobitnica tonyja, grammyja in emmyja se je medtem za svoje izjave opravičila. "Pekel se je odprl, ker sem rekla, da Melania ne govori angleško. Ne bi se smela norčevati iz njenega naglasa. Amerika je sestavljena iz ljudi, ki imajo različne naglase in so kljub temu tukaj dobrodošli.“

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR, tokrat razkrivamo pikantno informacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:10 28. Avgust 2020.

    No, čeprav izjava ni ravno na mestu je vseeno kruta resnica, da bi se Melanija v vseh teh letih LAHKO …

  • 11:58 28. Avgust 2020.

    Naj pometa pred svojim pragom, če ga ima in naj se ne spotika ob druge. V Ameriki je zelo veliko …

  • 09:09 28. Avgust 2020.

    A zdaj, ko se je opravičila kaj bolje govori angleško in izžareva vsaj majčkeno topline?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.