Hollywoodskega zvezdnika dvakrat zabodli

corey feldman Foto: Youtube Corey Feldman Foto: FameFlynet Corey Feldman Foto: Flynet Corey Feldman
Odprli so vrata njegovega avta, ki je stal ob rdeči luči na semaforju, in ga zabodli.
Oglej si celoten članek

Neznanec je holywoodskega igralca Coreya Feldmana, ki je med drugim igral v filmih Gremlini in The Lost Boys, zabodel medtem, ko je v avtu čakal, da se na semaforju prižge zelena luč.

Feldman je bil nato še toliko priseben, da se je odpeljal naravnost v bolnišnico, od kjer sporočajo, da je njegovo stanje stabilno.

Igralec je na družbenih omrežjih medtem že objavil fotografije sebe na bolniški postelji. Pojasnjuje, da je bil v avtu z varnostnikom, ko so se mu približali trije moški, eden ga je zabodel.

Hvala bogu sva bila v avtu samo jaz in varnostnik, je zapisal in dodal, da sta dva moška varnostnika zamotila, tretji pa je pristopil k njemu in ga napadel. V redu sem, je še pripisal.

"Že dlje časa so mi na družbenih omrežjih grozili. Mislim, da je napad povezan z grožnjami. Kar je dovolj, je dovolj," je še besno dodal.

Policija dogodek preiskuje, napadalcev še niso odkrili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.