Hollywoodski spor zaradi zamrznjenih embrijev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka Sofia Vergara se z bivšim zaročencem prepira zaradi zamrznjenih embrijev.
Oglej si celoten članek

Iz Hollywooda prihaja vest o bizarnem sodnem sporu med Sofio Vergara in njenim nekdanjim zaročencem Nickom Loebom. Ko sta bi še srečno zaljubljena, sta se odločila za zamrznitev embrijev.  Loeb, ki si še vedno želi otroka od, a ne z Sofio, igralko sedaj toži, saj se boji, da bi embrije uničila.

Sofijin odventik je sporočil, da igralka tovrstnih namenov nima. "Vergara želi, da embriji ostanejo zamrznjeni, saj ne čuti želje po otroku z bivšim partnerjem. To je pod danimi pogoji verjetno vsem razumljivo,“ je povedal njen zagovornik. Takšno dejanje ji prepoveduje tudi dogovor, ki ga je podpisala z bivšim. Kot piše v pogodbi, se morata z uničenjem embrijev strinjati oba.

Sofia je sicer zaročena s kolegom Joejem Manganiellom, s katerim se Sofia menda že trudi spočeti otroka. Kot poročajo, par redno obisku kliniko za umetno oploditev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.