Homoseksualna pingvina sta se razšla

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Buddy in Pedro, homoseksualna pingvina iz živalskega vrta v Torontu, sta se uradno razšla. Upravniki živalskega vrta pravijo, da je za to kriva samička, ki je povsem očarala Buddyja.
Oglej si celoten članek

Razmerje Buddyja in Pedra je postalo ogroženo pred enim mesecem, ko so se v živalskem vrtu odločili, da bodo morali parček ločiti, če hočejo ohraniti njuno vrsto. Zdaj pa so sporočili, da je njune zveze tudi uradno konec, saj si je Buddy le tri dni po razhodu s Pedrom našel samičko, s katero se je že sparil. Pedro žal še ni imel te sreče, a upravniki pravijo, da se že nekaj časa trudi okrog samičke z imenom Thandiwey.

Buddy, ki je star 21 let, je že imel razmerje s samičko, s katero ima tudi potomce, 10-letni Pedro pa teh še nima. Upravniki pravijo, da je njuno razmerje predvsem socialne in ne seksualne narave, ter da ju bodo po paritvi spet združili, če bosta želela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:43 11. Maj 2012.

    Ni čudno, da mu je ime Pedro.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.