Honey Boo Boo navdušuje?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Honey Boo Boo, otroška zvezdnica resničnostnega šova, je izdala nov plesno-glasbeni video.
Oglej si celoten članek

Honey Boo Boo je svoj glasbeni debi obeležila z novim video posnetkom, ki ga je izdala pod svojim pravim imenom, ki se glasi Alana Thompson. Pesem se imenuje "Movin' Up“, v videu  pa sodelujejo številni člani njene družine. Posnetek je bil sicer ustvarjen v sodelovanju z Adamom Barto, viralnim video umetnikom, ki producira glasbo z zvezdami resničnostnih šovov.

Glasbeni video mlade zvezdnice obarvan z bizarno ljubkostjo  

Besedilo pa povsem v slogu mlade samozavestne zvezdnice:

"Sem samo majhna mestna deklica, ki živi v svojem svetu princesk. Ko me deževni dnevi naredijo žalostno, vzamem ven svoje plesne čevlje. Začela sem kot lepotna kraljica, nato na TV opravljala svojo stvar. Sedaj se premikam naprej v svetu, novi zabavni časi z mojimi dekleti.“  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:20 5. Oktober 2015.

    Ta odaja mi gre na kozlanje !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.