Hopper obležal sredi ceste

Foto: Žurnal24 Hopper na srečo ni utrpel hujših poškodb.
Življenje ene največjih zvezd Hollywooda Dennisa Hopperja počasi ugaša. Igralec, ki tehta le še 45 kilogramov, se le še s težavo premika.
Oglej si celoten članek

Easy Rider Dennis Hopper boleha za rakom na prostati. Igralcu vidno pešajo moči. Ko je pred dnevi zapustil svoj dom, so mu odpovedale noge in zvezdnik je obležal sredi ceste. Z njim je bila asistentka, ki mu je takoj priskočila na pomoč. "Padel sem naravnost na obraz," je povedal igralec, ki je dan po nezgodi dobil svojo zvezdo na Pločniku slavnih.

73-letni Hopper ve, da ne bo več dolgo živel. Kot poročajo mediji, se je že poslovil od svojih dobrih prijateljev. Med drugim tudi od Jacka Nicholsona in Petra Fonde. "Pripravljen sem na smrt," je pred kratkim izjavil igralec, ki bo za sabo pustil neverjetno filmsko zapuščino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.