Hotel, da vsa Slovenija vidi, da jo ima rad

Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara Foto: Planet TV ramon sara
Med snemanjem oddaje Moj dragi zmore je eden od kandidatov svojo izbranko presenetil s snubitvijo.
Oglej si celoten članek

Ramon je oddajo Moj dragi zmore izkoristil za izpoved ljubezni svoji izbranki Sari, s katero sta skupaj že tri leta in pol. Ko je Sara stavila nanj pri opravljanju naloge, se je Ramon po njej opogumil in Saro zaprosil za roko. Čeprav ni šel na kolena, to Sare ni zmotilo. "Tisti trenutek mi je bilo vseeno," nam je zaupala v smehu in dodala, da zaroke nikakor ni pričakovala in da jo je res zelo presenetil. "O poroki sva se sicer pogovarjala, a ne toliko, da bi lahko tako hitro pričakovala snubitev. Nisva je imela v načrtu že zdaj. No, jaz si še nisem mislila, da bi se to zgodilo tako hitro (smeh)". Ramon svoje namere ni zaupal niti družinskim članom, ki so bili na snemanju. "Ravno zato jih je veliko povabil na snemanje. Zelo dobro je skrival," je dodala Sara.

Očitno jo je res ujel nepripravljeno, saj se ne spomni niti odziva občinstva. "Bom videla v oddaji, saj sem bila v šoku (smeh), sploh nisem vedela, kaj se dogaja okrog mene. Mislim pa, da so bili vsi navdušeni, saj so nama vsi čestitali, bilo je veliko dobre volje," nam je opisala vzdušje v studiu in razkrila, kaj ji je po snubitvi povedal Ramon: "Rekel mi je, da je hotel to narediti na televiziji, da bo cela Slovenija videla, koliko me ima rad." Seveda se je v prstan takoj zaljubila, a ga žal še ne more nositi, saj sta ga morala dati zmanjšati.

Ker je Sara stara komaj 21 let, Ramon pa jih ima 23, s poroko ne bosta hitela, bo pa vsekakor velika. "Imava veliko družino in veliko prijateljev," nam je še povedala Sara in za konec dodala, da si nikoli ni mislila, da se bo zaročila tako mlada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:24 12. Marec 2014.

    Rodil se je nov zvezdniški par.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.