"Hotela sem ubiti očeta"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Raperka Nicki Minaj je v intervjuju spregovorila o svojem očetu, ki je bil zasvojen z drogami in alkoholom.
Oglej si celoten članek

"Hotela sem ga ubiti. Želela sem si, da bi bil mrtev," je izjavila 29-letna glasbenica, ki se še živo spominja, kako je njen oče Omar zlorabljal mater. "Bali smo se za njeno življenje. Vsakokrat, ko je znorel, je zagrozil, da jo bo ubil." Pod vplivom alkohola naj bi nekoč celo požgal njihov dom.

Njen moteni odnos z očetom jo je zaznamoval za celo življenje, saj vpliva na vse odnose, ki jih ima z moškimi. Kot je razložila, da vsakemu fantu takoj vedeti, da se mu ne bo podrejala.

O preteklosti pa ni spregovorila le glasbenica, ampak tudi njen oče. Priznal je, da je imel težave z jezo, a tako hudo, kot pravi Nicki, ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.