Hoteli, ki so zasloveli zaradi Hollywooda

Foto: Profimedia Plaza hotel Foto: Profimedia Stanley Hotel Kolorado Foto: Profimedia Bellagio Hotel Las vegas Foto: Profimedia Beverly Wilshire Hotel Bevery Hills Foto: Profimedia The St Regis Bora Bora Foto: Profimedia Grandhotel Pupp
Poznamo veliko filmov, ki dajejo veliko prednost neki določeni destinaciji ali hotelu, kjer poteka rdeča nit filma. Predstavljamo vam hotele, ki uspeh žanjejo prav zaradi Hollywooda.
Oglej si celoten članek

Filmi, kot je Čedno dekle ali Oceanovih enajst, so zaslužni za uspeh nekaterih hotelov. Najbojl znan filmski hotel je najbrž kar newyorški prestižni hotel Plaza, ki se je najbrž pojavil v več filmih kot drugi. Med drugim se ga spomnimo iz filma Veliki Gatsby, serije Opravljivka, filma Sam doma, Maska, Vojna med nevestama, Romanca v Seattlu in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.