Houstonovi v resničnostnem šovu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Družina pokojne Whitney Houston se je odločila, da bodo svoja življenja razkrili v resničnostnem šovu.
Oglej si celoten članek

Tri mesece po tragični smrti glasbene dive Whitney Houston, so se njena 19-letna hči Bobbi Kristina, brat Gary, svakinja Pat in mati Cissy Houston odločili, da bodo v resničnostnem šovu z naslovom Kronika družine Houston razkrili vse družinske skrivnosti. V ospredju serije bosta Gary in Pat Houston in njuna skrb za nečakinjo Bobbi Kristino, ki se sooča z življenjem brez matere. Pat, ki je bila vse do pevkine smrti tudi njena menedžerka, je zaupala, da so resničnostni šov načrtovali že pred Whitneyjino smrtjo.

Šov v desetih nadaljevanjih bodo začeli predvajati še letos in naj bi bil veliko resnejši od šovov družine Karadashian. Nad novim projektom je navdušena tudi Cissy Houston, ki meni, da bo šov pri prebolevanju Whitneyjine smrti in začetkih glasbene kariere koristil predvsem njeni vnukinji Bobbi Kristini.

 

 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.