Hribar se je za las izognil smrti

Foto: Narodni dom Maribor
Foto: Narodni dom Maribor
Sašo Hribar bi bil kmalu žrtev 21-letnega voznika, ki je prejšnji teden vozil po napačni strani ljubljanske obvoznice.
Oglej si celoten članek

Sašo Hribar bi lahko bil žrtev 21-letnega voznika, ki je prejšnji četrtek vozil po napačni strani ljubljanske obvoznice in pri tem ubil 41-letnega voznika, poročajo Slovenske novice. Radijski in televizijski voditelj se je namreč ravno odpravljal s predstave Radio GaGa, v kateri igra, ko mu je nasproti pripeljal morilski voznik, a se je na srečo še pravočasno umaknil na odstavni pas.

"Šlo je za las. V tistem trenutku sem rekel: 'Sašo, konec je'," je radijec povedal o grozljivem dogodku. Žal pa Saševe sreče ni imel voznik, na katerega je 21-letnik naletel dve sekundi pozneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:13 16. Maj 2013.

    Kaj ko bi na plano potegnili kako novico, ki je iz januarja? Tale s Hribarjem je namreč že en teden …

  • 12:02 16. Maj 2013.

    "Radijski in televizijski voditelj se je namreč ravno odpravljal na predstavo Radio GaGa, v kateri igra..." <br /><br />-A ste …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.