Hrupna Beyoncé mora na sodišče

Foto: Žurnal24 Očitno jezni stanovalec ni pevkin oboževalec, saj se bo z njo pomeril na sodišču

Your browser doesn’t support HTML5 video

R'n'b diva Beyoncé si je med snemanjem videospota Why don't you love me? zaradi kršenja javnega reda in miru prislužila tožbo.
Oglej si celoten članek

Besni prebivalec Hollywood Hillsa namreč trdi, da je Beyoncé s snemanjem videospota v mirni soseski kršila javni red in mir ter vdirala v njegovo zasebnost. V tožbi, ki jo je na sodišču v Los Angelesu vložil zoper priljubljene pevke in produkcijske hiše Kleiner & Company , je Philip Markowitz zapisal, da ga je 26. marca ob sedmi uri zjutraj iz postelje vrgel hrup, ki ga je s svojo ekipo zagnala pevka.

Zaradi snemanja Markowitz ni mogel zapustiti svoje hiše, eden od snemalne ekipe pa mu je neprestano zapisal dovoz na njegovo dvorišče. Ker je zamudil več pomembnih poslovnih sestankov, zahteva odškodnino za poseganje v lastnino in povzročanje neprijetnosti.

Videospot za pesem Why don't you love me?, ki jo je napisala Beyoncéjina sestra Solange, si lahko ogledate v pripetem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.