Hrvaška Cerkev prepovedala igralkine gole prsi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Varuhi morale izgubili boj proti ustvarjalcem serije Igra prestolov. Lena Headey se bo po Dubrovniku lahko sprehodila gola.
Oglej si celoten članek

Dobra novica za vse ljubitelje serije Igra prestolov. Hrvaška filmska komisija je dosegla umik prepovedi hrvaške Cerkve, ki ustvarjalcem omenjene serije ni dovolila snemanj golih prizorov.

Komisija si je premislila, ker je spoznala, kako pomembno je snemanje serije za njihov turizem.
Cersei Lannister, ki jo igra Lena Headey, se bo tako lahko po Dubrovniku sprehodila, kot je predvideno v scenariju – popolnoma gola.

Producenti se morajo sicer držati enega pravila. Igralka je lahko gola, a v Evinem kostumu nikakor ne sme stopiti v cerkev, zato bodo morali za prizor, ki poteka v božji hiši, postaviti posebno kuliso. Nič hudega. Gledalci na ozadje verjetno ne bodo pozorni ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.