Hrvaška med naj destinacijami za nudiste

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaška se je s ponudbo nudističnih in naturističnih kampov uvrstila na lestvico desetih najboljših destinacij za nudiste, ki jo je sestavil Travels Digest.
Oglej si celoten članek

Natančneje se je na peto mesto uvrstilo tako imenovano osemdnevno nudistično križarjenje po Hrvaški obali, ki se začne in konča v Splitu, vmes pa obiskovalci obiščejo Omiš, Korčulo, Lastovo, Vis in Šolto. Ljubiteljem nudizma križarjenje ponuja obilo užitkov ob raziskovanju skritih kotičkov in plaž, veliko časa za počitek, kopanje in sončenje, pa tudi dobro priložnost za druženje in spletanje novih prijateljskih vezi.

Prepriča intimno vzdušje

Vzdušje na manjših ladjah je intimno, saj vsaka ladja sprejme od 20 do 40 ljudi. Na ladji je poskrbljeno za zajtrk in kosilo, medtem ko se obiskovalci vsak večer odpravijo na lokalno večerjo v enega od obalnih mestec, kjer gostujejo. Poleg skritih kotičkov dopustniki obiščejo tudi srednjeveške vasi in mesta z rimskimi arheološkimi najdišči.

Lestvica desetih najboljših destinacij za nudiste in naturiste:
10. mesto: boBrene on Tambourine, Australija
9. mesto: Sun Eden Naturist Resort, Južna Afrika
8. mesto: Chan Resort, Tajska
7. mesto: Vera Playa, Španija
6. mesto: Vritomartis Hotels and Bungalows, Grčija
5. mesto: Križarjenje za nudiste, Hrvaška
4. mesto: Sea Mountain Resort, Kalifornija
3. mesto: Hidden Beach Resort, Mehika
2. mesto: Hedonism II, Jamajka
1. mesto: Cap d'Agde, Francija

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.