Hrvaški zvezdnik v zadrego spravil našo pevko

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Lari je bilo vidno neprijetno.
Oglej si celoten članek

Pevka Lara Kadis, ki smo jo leta 2018 s pesmijo Zdaj sem tu videli na Emi, in hrvaški YouTube zvezdnik Bruno Lukić sta se pomerila v poznavanju hrvaščine oziroma slovenščine. 

Jezikovni izziv, ki sta ga posnela za najbolj zabaven YouTube kanal v regiji, Joonglo, pa je zelo hitro postal malce neprijeten – vsaj za Laro. 

Bi tudi ti rad sedel na Joonglin stol in se družil z Joonglaa zvezdniki ter tudi sam zaslovel? Zdaj imaš priložnost! Do 7.8. zbiramo prijave na talent šov Joonglaa star. Vse, kar moraš vedeti, najdeš tukaj. 

Joonglaa star


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:47 6. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • 18:42 5. Avgust 2020.

    Pojma nimata o jeziku, zakaj se tako brukata in sramotita na youtube?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.