Hrvati se v službi radi zapletajo v avanture

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kratko avanturo v službi je imelo 13 odstotkov Hrvatov, dobra petina pa se jih je med delovnim razmerjem zapletla tudi v daljše ljubezensko razmerje, je pokazala raziskava spletnega portala za trg dela moj-posao.net.
Oglej si celoten članek

Dobrih 56 odstotkov od 1100 anketirancev se nikoli ni zapletlo v ljubezenski odnos s sodelavci ali sodelavkami. Medtem ko nekateri pazijo, da na delovnem mestu ne izstopajo iz poslovnih okvirjev, so drugi poudarili, da pravila podjetja, v katerem delajo, prepovedujejo ljubezenska razmerja med zaposlenimi.

"To ni primerno obnašanje. Lahko škoduje osebnim interesom v službi in zaplete medčloveške odnose," portal navaja odgovor enega od anketirancev.

Med 21 odstotki tistih, ki so se zapletli v ljubezensko razmerje v službi, so se štirje odstotki kasneje tudi poročili.

Neškodljivo spogledovanje v službi si je privoščilo deset odstotkov anketirancev. Nekateri so dejali, da se temu niso mogli upreti, ker so v podjetju vsi "mladi in luštni", drugi pa so sklenili, da ni dobro, da bi šli dlje od tega.

Tisti, ki so se spustili v kratko ljubezensko avanturo, so izkušnjo opisali kot "kratko, vendar sladko", nekateri pa so svojo odločitev obžalovali, navaja moj-posao.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.