Hrvati trdijo, da je ta Hrvatica podobna Melanii

Foto: EPA Melania Trump
Pa je res?
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal 24sata piše, da je njihova manekenka Marina Mirt zelo podobna prvi dami Združenih držav Amerike, Slovenki Melanii Trump.

Na intervjuju, ki so ga imeli z njo, so jo za svoje uradne fotografije celo uredili kot Melanio – vizažistka je poskrbela za mačje oči, frizer za bujno pričesko, stilistka pa je našla oblačila, ki spominjajo na Melanijina.

"Laska mi, ko me primerjajo z Melanio. Nekateri menijo, da lepa, drugi menijo, da ni. Zame je ona edinstvena,“ je povedala 32-letna Hrvatica, ki je dodala, da se je na snemanju, kjer so poskrbeli za njen 'Melania videz', zelo zabavala.

Z manekenstvom se ukvarja že 14 let, živi v Italiji in je znana po svojih sodelovanjih z največjimi modnimi hišami, kot so Versace, Armani, Roberto Cavalli in drugi …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:18 25. Oktober 2017.

    Se malo je za pocakat pa bojo hrcki rekl da je u bistvu njihova melanija original in da je sedanja …

  • 12:59 24. Oktober 2017.

    Joške ji visijo pa bradavice ma prevelike...ka te češ, ne more bit vsaka taka.

  • 12:29 24. Oktober 2017.

    Še nekaj plastičnih popravkov ji manjka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.