Hrvatič naj bi si želel tihe ločitve

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Govorice o razpadu zakona Daše in Rajka Hrvatiča so ponovno postale vse glasnejše.
Oglej si celoten članek

Foto: Anže Petkovšek Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Po poročanju Požareporta in Slovenskih novic naj bi se zakonca Hrvatič (na fotografiji) dokončno ločevala, Rajko si menda želi tihe ločitve. Daša je za zurnal24.si v sredini septembra sicer povedala, da je v njunem zakonu vse v najlepšem redu: "Skupaj sva, še vedno poročena in jaz še vedno živim v Portorožu. To je vse, kar bom rekla. Govoric se navadiš, to je del tega, da si malo bolj izpostavljen. Je pa res, da zdaj tega ne berem več. To vsekakor ne vpliva na najino zvezo, nesmiselno se je obremenjevati s takimi stvarmi." S tem je lepotica septembra zavezala zlobne jezike in nam zaupala, da Rajko zelo uživa v očetovstvu in Krisa naravnost obožuje.

Po najnovejših informacijah pa naj bi se Daša že preselila k staršem na Gorenjsko, medtem ko naj bi Rajko v Portorožu trenutno živel z bivšo partnerico. Poleg zakonskih težav pa primorskega poslovneža pestijo še finančne. Njegov igralni salon Karneval naj bi se namreč znašel v hudih finančnih težavah. Po poročanju Slovenskih novic naj bi imel v lanskem letu več kot 433.000 evrov izgube, prav tako v izgubi naj bi bilo tudi njegovo podjetje Interlock, d. o. o.

Hrvatiča smo poklicali za komentar glede osebnih in poslovnih govoric, a nas je, še preden smo mu zastavili vprašanje, prijazno zavrnil: "Hvala lepa, na svidenje". Daša se na naše klice ne oglaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    14:23 5. November 2012.

    pa koga zanima kaj si star kozel želi...še predno je eno mlado oženu, bo moral vedeti, da to ne bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.