Hud trk tekmovalk v Exatlonu, obe odpeljali z rešilcem

Foto: Planeteka
Foto: Planeteka
Uff, to je zagotovo bolelo.
Oglej si celoten članek

Sinočnja tekma med Lino in Andrejo se je končala s hudim trkom tekmovalk. Trk se je zgodil na višini in ne le hud udarec, Andreja je s poligona, ki je postavljen na višini, zgrmela na tla. Tekmo so nemudoma prekinili, sotekmovalci so zgroženi stekli k poškodovanima, prav tako tudi zdravniški team. S prizorišča so ju v bolnišnico takoj odpeljali z reševalnim vozilom.

Foto: Planeteka Planet TV

Kot poroča siol.net sta na srečo utrpeli le lažje poškodbe. Lini so šivali ustnico, a pravi, da se počuti dobro in je pripravljena na nove izzive, Andreja pa je dobila udarec v ramo. Obe sta se že vrnili v vilo in barako.

Foto: Planeteka Planet TV

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:25 28. September 2022.

    Šokiran sem!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.