Huda nesreča med snemanjem

Foto: Žurnal24 Posnetek s kraja nesreče. (Foto: ABC)
Med snemanjem tretjega dela Transformerjev se je huje poškodovala statistka.
Oglej si celoten članek

Gabriela Cedillo je sedela v avtomobilu, ko je nenadoma skozi vetrobransko steklo priletel predmet in jo zadel. 24-letnico so s helikopterjem tako odpeljali v bolnišnico, kjer so jo operirali, saj je utrpela zelo hude poškodbe glave. Njeno stanje je še vedno kritično.

Za tragedijo naj bi bila kriva vlečna vrv. "Vozilo,v katerem je sedela Gabriela, je vleklo drugo vozilo. Vlečna vrv se je pretrgala in delček je poletel po zraku, predrl vetrobransko steklo in jo zadel," je izjavil očividec. Vozilo je nato prebilo zaporo in se ustavilo šele po enem kilometru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.