Huda poškodba člana Dunking Devils, pristal na vozičku

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Vse, kar ste že od nekdaj hoteli vedeti o najbolj "norih“ in pogumnih fantih iz Slovenije.
Oglej si celoten članek

Tokrat so na 24 vprašanj kanala Joonglaa odgovarjali člani akrobatske skupine Dunking Devils, ki s svojimi neverjetnimi nastopi ne navdušujejo le Slovencev, ampak občinstva po vsem svetu.

Dvakratni svetovni prvaki v akrobatski košarki, ki se lahko pohvalijo tudi z dvema rekordoma v Guinessovi knjigi, so nastopili že v več kot 50 državah.



Ste vedeli, da njihovi začetki segajo v leto 2004 in da so tudi dekleta del njihove ekipe? V intervjuju so trije člani spregovorili tudi o tem, pred katerim nastopom so se jim najbolj tresla kolena.

Najhujšo poškodbo je sicer doživel Gašper, ki je pri skoku z ruske gugalnice zgrešil blazino. Zlomil si je oba gležnja. Nogi je imel več tednov v mavcu, a nam je njegov manager Domen Rozman zaupal, da je dobro okreval in da se je že vrnil k ekipi.

 

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:09 24. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.