Huda prometna nesreča: Igralka v kritičnem stanju, njena starša mrtva

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Vozilo, v katerem je bila z družino, je trčilo v nasproti vozeči avtomobil.
Oglej si celoten članek

Avstralska igralka Jessica Falkholt, ki je igrala v avstralski nadaljevanki Home and Away, je v kritičnem stanju. Z družino so bili udeleženi v prometno nesrečo, v kateri so tri osebe umrle. 

Falkholtova je bila v avtomobilu skupaj z mlajšo sestro Annabelle in staršema. Igralkina starša trčenja nista preživela. Sestra pa je prav tako v kritičnem stanju. V nesreči je umrl tudi voznik drugega avtomobila. 

Avstralska policija je sporočila le, da je eden od avtomobilov zapeljal na nasprotni vozni pas. Kateri od voznikov je bil za nesrečo kriv, uradno ni potrjeno, kot poroča Daily Telegraph, pa naj bi bil za nesrečo kriv voznik drugega avtomobila. 

Kot piše Mirror, sta sestri sedeli na zadnjih sedežih avtomobila. Očividci so ju potegnili iz avtomobila, ki ga je po trku zajel ogenj. Starša so identificirali na podlagi zobne kartoteke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.