Hude družinske težave pri nekdanji teniški kraljici Stefanie Graf

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kaj se dogaja z njenim bratom?
Oglej si celoten članek

Konec avgusta se je življenje nekdanje nemške teniške igralke Stefanie Graf, ki je osvojila 22 turnirjev za grand slam, postavilo na glavo. Njen mlajši brat Michael je bil aretiran, ker je prijatelju zagrozil s smrtjo in s kladivom razbil okno avtomobila. Dva tedna pozneje so zaradi Grafa spet poklicali policijo. 49-letnik je razgrajal pred hišo nekdanje žene svojega prijatelja. Možje v modrem so ga lahko pomirili šele z uporabo paralizatorja in ga zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico.

Steffi naj bi bila zaradi bratovega obnašanja močno zaskrbljena. Da bi mu pomagala, je sedaj postala njegova skrbnica. Michael pa v sestrino dobroto ne verjame. Prepričan je, da so se zarotili proti njemu, zato bo Steffi sedaj zvlekel pred sodnika. 

Očitno je pozabil, da mu je sestra, ko se je ločil od mame svoji treh otrok, ponudila svojo hišo, v kateri že vse od ločitve živi. Vsi so se sicer zelo dobro razumeli, dokler ni bil izvoljen Trump in so postajale teorije zarote vse bolj popularne, piše Bunte. Graf naj bi bil obseden s pristaši QAnon teorije, ki trdijo, da sta Barack Obama in Hilary Clinton del satanističnega kroga, ki trpinči in ubija otroke. Tudi Graf naj bi širil različne teorije, na svojem vrtu pa naj bi izvajal eksperimente s kemikalijami. 

To ni prvi škandal, ki je doletel to slavo nemško družino. Petra Grafa, Michaelovega in Steffijinega očeta, so leta 1997 zaradi utaje davkov obsodili na devetmesečno zaporno kazen.

Steffi v Las Vegasu sicer živi zelo mirno življenje. Z nekdanjim tenisačem Andrejem Agassijem je že skoraj 20 let poročena. Z njim ima dva otroka.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:40 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

  • 13:24 31. Oktober 2020.

    "brat Michael je bil aretiran, ker je prijatelju zagrozil s smrtjo in s kladivom razbil okno avtomobila". Kaj bi mu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.