Hude obtožbe za Christino

Foto: Žurnal24 Je res tako zlobna?
Fotograf Rankin Waddell, ki je sodeloval že z mnogo znanimi obrazi, ni skoparil z grdimi besedami, ko je opisoval pevko Christino Aguilero.
Oglej si celoten članek

Waddell, ki je sodeloval tudi z zvezdnicama Kate Moss in Madonno, za kateri bi si lahko mislili, da sta svojeglavi in muhasti, se je najbolj obregnil ob pevko Christino Aguilero. Delo z njo je bila zanj prava nočna mora.

"Mislim, da je Christina grozna in zlobna oseba, s katero ne bi nikoli več delal. Res ni prijazen človek. Ko sem jo slikal, je bila noseča in je mogoče imela slab dan, a vseeno ne verjamem kaj preveč v to," je zgrožen fotograf.

"Je hladna in celo nesramna. Ni mi všeč, kako ravna z ljudmi okoli sebe. Obsedena je sama s sabo," je še povedal.

Za konec je Rankin Christino označil za divo iz pekla, katere bližina je pravo mučenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.