Hudič babji, ki se poigrava z ljubeznijo

Foto: Žurnal24 Predstava traja 1 uro in 10 minut in nima odmora. (Foto: Miha Fras, MGL Ljubljan
Po premierni uprizoritvi 10. februarja si lahko napeto dramo Hudič babji v Mestnem gledališču ljubljanskem ogledate nocoj ob 20. uri.
Oglej si celoten članek

V osamljenem bivališču nekje v gozdu blizu meje živita mlada ženska (Viktorija Bencik) in njen skrivnostno bolehni mož (Gregor Čušin). Na prvi pogled sta revna in skromna, v resnici pa sta kar precej premožna. Nekje v hiši je namreč skrit zaklad, pridobljen s tihotapljenjem, zato misel na bogastvo in skorajšnjo selitev v mesto spravlja mlado ženo v dobro voljo in ji izpolnjuje prazne, enolične in samotne dni.

Nenadoma se pojavi nov komandant carinskega prehoda (Jurij Drevenšek) in z njim nov načrt - k zakoncema bo poslal čednega graničarja, ki naj zapelje žensko in od nje z ukano pridobi podatke o skrivnem premoženju. Medtem mož svojo družico presenetljivo nagovarja k obratnemu - ona naj bo tista, ki s svojo privlačnostjo ukroti in zveže lovca ...

Nevarno poigravanje z ljubeznijo in erotiko se tako začne. Zgodba seveda prestopi načrtovane okvire ter z nepričakovano silovitostjo preokrene usodo vseh treh vpletenih, jih dobesedno vsrka in popolnoma spremeni.

Cena vstopnice je od 7,90 do 10,80 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.