Hugh Hefner ima 40 kilogramov, ne more hoditi

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče Playboya je svojo vilo zapustil že maja, ker ne želi, da bi ga javnost videla v tako slabem stanju.
Oglej si celoten članek

Šef ene najbolj legendarnih revij 90-letni Hugh Hefner naj bi bil v zelo slabem zdravstvenem stanju. Pred kratkim se je še šalil na svoj račun, češ, da bo "zaradi umiranja, raje odpovedal vikend načrte".

Hef, ki naj bi trenutno imel samo 40 kilogramov, potrebuje nenehno pomoč. Prestavljali naj bi ga iz invalidskega vozička na posteljo in obratno. Vsi njegovi gostje in bolničarji morajo podpisati dokument, ki jih obvezuje k molku, saj Hugh noče, da bi javnost izvedela, v kakšnem stanju je. "Hef je postal senca samega sebe, ne more več hoditi. Njegovi prijatelji so prepričani, da ne bo več dolgo živel," je povedal neimenovani vir.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:10 19. Oktober 2016.

    pri izvoru...

  • 14:20 19. Oktober 2016.

    Hm, Janez, premišljujem o tvojem komentarju in se sprašujem, kje naj bi sicer novinarji dobili novice s celega sveta? Torej …

  • 13:29 19. Oktober 2016.

    pa kaj ni ta tip že umrl enkrat??al so me novinarji natehnili??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.