Huh?! Madonna popolnoma spremenjena!

Foto: EPA
Foto: EPA
Madonna je že od nekdaj pravi kameleon.
Oglej si celoten članek

Madonna se ne boji drznih modnih izzivov. Njeni odrski kostumi kot tudi njene oprave na rdečih preprogah skorajda vedno dvignejo veliko prahu, saj se kraljica popa zaveda, da je pri svojih 60. letih še vedno videti fantastično in si lahko privošči pokazati malo več kože.

Pevka stajlinge menja pogosto, že lep čas pa ni spremenila dolžine in tudi ne barve las. Sedaj pa se je odločila za radikalno spremembo. Zvezdnica se je postrigla in lase pobarvala na temnejšo barvo. Kako je videti sedaj, je razkrila na družbenih omrežjih, kjer je objavila selfie s posvojenko Estere. “Kaj pa če …” je zapisala ob posnetku. Gre le za lasuljo?

Kakor koli že, dobra novica za njene oboževalce je, da bo Madonna letos izdala novi album.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.