Huje bo, kot si kraljeva družina lahko predstavlja, William pripravljen na napad

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svet nestrpno pričakuje Netflixovo serijo o vojvodinji in vojvodi Sussexa.
Oglej si celoten članek

Prvega decembra je Netflix objavil napovednik za dokumentarno serijo "Harry & Meghan", zaradi katere se članom kraljeve družine menda že tresejo hlače. Po eksplozivnem intervjuju z Oprah želita zakonca Sussexa svetu še bolj natančno razložiti svojo plat zgodbe. Serija ima šest delov, v katerih nam bo slavni par omogočil vpogled v ozadje svoje ljubezenske zgodbe, govorila pa bosta tudi o izzivih, zaradi katerih sta bila prisiljena zapustiti Veliko Britanijo.

Da bosta udarila po britanskem dvoru, je jasno in mnogi menijo, da bosta Harryjevo družino očrnila še bolj kot v intervjuju s kraljico ameriških pogovornih oddaj.

"Huje bo, kot si kraljeva družina predstavlja. Povedali so mi, da bo serija šokantna in škodljiva," je vir blizu produkciji povedal Mirror, Harryjev prijatelj pa je razkril, da je pobegli princ mnenja, da si "Britanci zaslužijo lekcije". "Nekateri komentarji para so res vroči. Beseda bo tekla o rasizmu in tudi o tem, da je nekaj družinskih članov poroki nasprotovalo. Celoten projekt usmerja Meghan. Zgodba govori o tem, da se je moral Harry odstraniti iz družine, v kateri se je počutil zanemarjenega. Veliko vlogo bo igralo tudi duševno zdravje. Harry je moral zaradi mamine smrti in očetovega razmerja s Camillo na terapijo."

"Udaril bom nazaj"

Kako hudo bo, bomo kmalu videli, prestolonaslednik William, ki ga je mlajši brat močno razočaral, pa se menda pripravlja na protinapad. Daily Express poroča, da sta Will in Kate svojim zaposlenim naročila, naj serijo natančno spremljajo. "Udaril bom nazaj," je napovedal bodoči kralj.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:47 5. December 2022.

    Kako so eni željni pozornosti in denarja. Sigurno se dogaja svega i svašta za zaprtimi vrati aAngleškega dvora ampak tole …

  • 17:14 5. December 2022.

    Saj je samo kukavičja žlahta, kaj bi pa še rad. Naj bo srečen, da ga ni kamelko naredil. Aja, tistega …

  • 11:06 5. December 2022.

    Nihče jima ne verjame, saj dajeta vedno izjave, ki se ne ujemata ena z drugo, oziroma lažeta. Zato bosta s …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.