Hujšajte z nami

Foto: Žurnal24 Naj vas dieta nauči zdravega življenjskega sloga.
Kolikokrat ste se že lotili diete, a ste po nekaj dneh obupali? Da se vam to ne bi več zgodilo, se v boj s kilogrami odpravite z nami. Mi začnemo jutri, pa vi?
Oglej si celoten članek

Zdrav življenjski slog je strogo povezan z uravnoteženimi prehranjevalnimi navadami, zato smo se odločili za enomesečno dieto, ki vključuje živila iz vseh skupin. Vsako jutro vas bo v rubriki Zdrave diete čakala sveža novička, vključno z jedilnikom za ves dan. Svetovali vam bomo, kako preprosto in hitro pripravite zdrav in polnovreden zajtrk, kosilo, večerjo in malico, čakali pa vas bodo tudi namigi za razgibavanje in dobro počutje. Seveda tudi spodbud ne bo manjkalo.

Več o naši enomesečni dieti in njenem delovanju si preberite v članku: Ste za idealno dieto?



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.