Hujšanje z robotom

Foto: Žurnal24 Do želene teže si lahko danes pomagate z novimi tehnologijami.
Novi pripomočki za izgubljanje telesne teže in ohranjanje zmogljivosti vam lahko cilj pomagajo doseči popolnoma drugače, kakor ste bili vajeni do zdaj.
Oglej si celoten članek

Prihaja autom
Najnaprednejši izum je brez dvoma autom, robot, ki se z vami pogovarja ter vam z nasveti in spodbujanjem pomaga doseči želeno težo. Podatke vanj vnesete sami, robot pa vas nato opozarja na napake in vam predlaga ustrezne rešitve. Na trg bo prišel predvidoma naslednje leto.

Cene novih pripomočkov :
Robot autom od 500 €
Spodbujevalna ura od 120 €
Hologramska zapestnica od 24 €
E-tehtnica od 20 €
Ura, ki spodbuja
Športna ura ima poleg vseh osnovnih funkcij program spodbujanja uporabnika s sporočili, samodejno prilagajanje in spremljanje programa vadbe ter preizkus telesne zmogljivosti.

E-tehtnica
Posebna tehtnica spremlja vašo težo, delež maščobe in mišično maso, podatke pa samodejno posreduje računalniku. Tako lahko spremljate svoj napredek in ga delite s prijatelji na spletu.

Hologramska zapestnica
Med vrhunskimi športniki je vse bolj priljubljena posebna hologramska zapestnica, ki naj bi z magnetnim valovanjem pomagala povečati zbranost in uravnavati pretok energije v telesu.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.