"Hvala bogu za internet"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zveza na daljavo med Timom Koresom in njegovo ljubeznijo je težja kot pričakovano.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine In&Out Tim Kores je že nekaj mesecev v zvezi z operno pevko Niko, ki pa trenutno študira v Londonu. Njuna zveza na daljavo se sicer obnese, vendar Tim pravi, da je težje, kot si je mislil.

"Definitivno je težje. A vse se da, če se hoče. Mogoče pa potem skupne trenutke bolj izkoristiva. In to je to," je povedal in dodal, da je danes veliko lažje kot v preteklosti. "Sedaj je lažje zaradi interneta in podobnih stvari. Tako da ta proces nekako funkcionira. Hvala bogu, da imamo internet," je še zaupal.
 
Nika se med poletnimi počitnicami sicer vrne v Slovenijo, študij pa bo nadaljevala še eno leto. Prihodnje leto tako pride nazaj za stalno, česar pa se Tim že zelo veseli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.