Hvaležna kljub neštetim težavam med nosečnostjo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ana Klašnja, ki je v petek postala mamica, nam je izdala, kako je na svet privekal njen Jaša.
Oglej si celoten članek

Balerina Ana Klašnja in njen partner Miha Krušič sta v petek postala starša fantku, ki sta mu nadela ime Jaša. Mali zakladek je zaradi Aninih zdravstvenih težav na svet privekal tri tedne prezgodaj, vendar sta danes tako mamica kot malček zdrava in srečna.

"Lepo nam je. Smo presrečni, zdravi in neprespani (smeh). Včeraj smo prišli domov in zdaj se crkljamo in spoznavamo. V ljubljanski porodnišnici sem imela čudovit porod, odlično zdravnico in babico. Osebje, ki  je tri dni skrbelo zame, ko sem imela nešteto vprašanj, pa si zasluži resnično pohvalo za prijaznost in potrpežljivost. Glede na to, da sem imela v nosečnosti nič koliko težavic, sem hvaležna za tako hiter in lahek naravni porod, ki sem si ga želela," nam je prvi dan po prihodu domov zaupala balerina.

Takšna sobica pa je doma čakala Jašo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:24 28. April 2016.

    Dnevna doza Mirele in Klašnje na dan, odžene zdravo pamet vstran! :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.