Ibrahimoviću vratarji puščajo zadetke

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović je dres Barcelone prvič oblekel sinoči. Zdaj mora na operacij
Prestop švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića iz Interja v Barcelono ne bo porušil razmerij na igrišču. Prvi zvezdnik še naprej ostaja Argentinec Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Tako trdijo v evropskem klubskem nogometnem prvaku Barceloni, kjer zastopajo stališče, da bo kljub prihodu Zlatana Ibrahimovića največji pritisk vseeno na plečih sijajnega Argentinca Lionela Messija.

"Messi se mora počutiti pomembnega. Igrati brez pritiska bi bilo zanj dolgočasno," pravi trener Barcelone Josep Guardiola. Ibrahimović po operaciji zapestja že trenira s prvim moštvom, a po posebnem programu. Točneje, strelja na gol, po besedah očividcev brez napak. "Pogovoril sem se z vratarji in jih malo omehčal. Ibrahimović to potrebuje, da pridobi na samozavesti. Zaradi tega je tako natančen," se je pošalil Guardiola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.