Ice-T: Neverjetno, kako mu je 6-letna hčerka podobna

Foto: Profimedia coco austin Foto: Profimedia coco austin Foto: Profimedia coco austin Foto: Profimedia coco austin
Mamici ni prav nič podobna. Je pa po njej podedovala dar za poziranje.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram ice-t Raper, igralec in producent Ice-T je že od leta 2005 poročen z 21 let mlajšim modelom in plesalko Coco Austin, s katero ima 6-letno hčerko Chanel, ki mu je na las podobna. 

Po mamici je Chanel podedovala dar za poziranje, po očku pa veselje do nastopanja. Prvo vlogo v spotu svojega očeta je dobila, ko je bila stara 3 leta. Coco je sicer poudarila, da svojega otroka nikoli ne bi silila pred kamero, če v tem Chanel ne bi uživala. "Vidim njeno osebnost. Vse teče naravno. Obožuje nastopanje. Rada je v vlogi komičarke, rada poje in pleše. To je za zvezde značilno - želijo zasijati," je o hčerki povedala Coco.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.