Idealen mož: Tako je naš voditelj na letališču presenetil svojo ženo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Točno je vedel, s čim jo bo najbolj razveselil.
Oglej si celoten članek

Maneken in voditelj Taiji Tokuhisa je svoji soprogi Ani pripravil posebno presenečenje. 

Foto: Facebook taiji tokuhisa
Ana službeno veliko potuje in ko se je pred nekaj dnevi vrnila s potovanja, jo je mož na letališču pričakal v prikupni družbi. "Presenečenje. Pristala sem na letališču in Taiji me je pričakal s prisrčnim mladičkom, ki mi je v trenutku ukradel srce,“ je zapisala ob fotografiji, na kateri Taiji v rokah drži malega mešančka, ki je star devet tednov.

Ana in Taiji sta oktobra doživela veliko izgubo. Umrla jima je psička Asha. Novi prijateljček jima bo sedaj zagotovo pomagal zaceliti srce ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.