Ideje za dekoracijo kopalnice

Foto: Žurnal24 Sveča z vonjem po sivki poskrbi za vonj po Provansi.
Zakaj bi imeli cvetlice zgolj v dnevni sobi, pisane stene v kuhinji in preprogo na hodniku? Z različnimi dekorativnimi dodatki lahko tudi kopalnici vdahnete dušo.
Oglej si celoten članek
Vonj po morju. Tako kot ostale prostore lahko tudi kopalnico okrasite letnemu času primerno. Na trgu je mogoče najti številne dekorativne dodatke, od obešank v obliki sidra, manjših omaric v obliki čolnička, slik z morskimi motivi, poseben čar pa bodo vaši kopalnici dali spominki, ki jih boste prinesli z morja. Naj bo to šopek sivke, ki ga postavite v lično vazico ali pa skledica s školjkami, ki ste jih nabrali ob obali.

Za vsak dan. Če vam spreminjanje dekoracije ni v veselje, bo najbolje, če izberete takšno, ki bo primerna za vsak letni čas. Najbolje je, če dodatke kombinirate, pri tem ne pozabite, da v kopalnico ne sodi preveč navlake. Posodica za milo, lonček za ščetke in posodica za bombažne krpice naj bodo vedno iz istega kompleta, enako velja za kopalniške preproge. Veliko prijetneje kot plastični koš za perilo, deluje takšen iz ratana ali blaga, namesto podloge proti zdrsu iz enega kosa pa v tuš kabino položite takšno v obliki rožic.

Zelena in sončno rumena. Kot v vsakem drugem prostoru, je tudi v kopalnici potrebne vsaj nekaj barvne usklajenosti. Tako na primer v rumeno in oranžno obarvane kopalnice postavite dodatke iz lesa, zelo priročne so na primer košarice iz ratana, v katere lahko zložite različne pripomočke. V belo obarvano kopalnico se odlično podajo dodatki v vijolični barvi, kot so različne svečke, skledice in nenazadnje tudi vijolične brisače, medtem ko zeleno lahko kombinirate z nežnimi rumenimi barvnimi toni. Ob vsem tem pa ne pozabite upoštevati svojih občutkov, saj se boste le v takšni v kopalnici, ki bo urejena po vašem okusu, zares sprostili in si spočili.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.