Ideje za pustne maske

Foto: Shutterstock poslikava Foto: Shutterstock poslikava Foto: Shutterstock poslikava Foto: Shutterstock poslikava Foto: Shutterstock poslikava
Maškarada je pred vrati, vi pa nimate kostuma. Nič hudega!
Oglej si celoten članek

Potrebujete le kakovostna ličila in veliko domišljije – tako se boste v zadnjem trenutku lahko prelevili v izvirno maškaro.  Letos so modne maske vampirjev, lobanj in demonov, skratka likov, ki jim tekne prava kri. Z lahkoto se preoblečete tudi v vedno priljubljeno čarovnico, če pa bi bili radi elegantni in očarljivi, vam predlagamo ledeno princeso.

Barve

Z mastnimi barvicami v obliki voščenk in barvami, ki se nanašajo z gobo, boste pri pustni poslikavi težko narisali detajle, poleg tega se bo barva na vašem obrazu kmalu stopila. Izberite barve, ki se topijo v vodi in se na obraz nanašajo s čopiči. Pred njihovim nanosom obraza ne mažite s kremo. Uspeh je zagotovljen, če poslikavi dodate bleščice, lase pa popršite z barvnim sprejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.