Idol med bogataši

Foto: Žurnal24 Na lestvici najpremožnejših sta med prvimi tremi kar dve zvezdi Ameriškega idola
Najbogatejši. Simon Cowell med vsemi televizijci zasluži največ.
Oglej si celoten članek

Najbogatejši moški na televiziji je z milijoni, ki jih je v enem letu zaslužil s popularnimi oddajami, v katerih Amerika in Velika Britanija iščeta talente, spremlja pa jih ves svet, postal glasbeni mogotec Simon Cowell.

Talent za zaslužek
Revija Forbes je kreatorju in sodniku pokažikajznaš oddaje Ameriški idol dodelila prvo mesto med najbolje plačanimi televizijci. Od junija lani do junija letos je Cowell z oddajo Ameriški idol ter njenima britanskima različicama Britain's Got Talent in The X Factor zaslužil 75 milijonov dolarjev.

Drugi na Forbesovem seznamu je ameriški poslovnež Donald Trump, ki s svojimi oddajami, v katerih ljudi uvaja v biznis, zasluži kar tretjino manj od kritičnega sodnika. Z 38 milijoni in tretjim mestom na lestvici sledi voditelj Ameriškega idola Ryan Seacrest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.