Idris Elba zapustil dolgoletno dekle

Foto: Profimedia idris elba, naomi campbell Foto: Profimedia idris elba, naomi campbell
Zveza je razpadla, ko so v javnost prišle fotografije igralca v družbi znane manekenke!
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Naiyana Garth, idris elba Idris Elba se je izselil iz doma, ki si ga je delil z vizažistko Naiyano Garth, s katero ima sinčka. 43-letnik naj bi se preselil v bližnje dvosobno stanovanje, da bi lahko čim večkrat videl svojega otroka.

Zveza naj bi razpadla po tem, ko so v javnost prišle fotografije, na katerih je Elba v družbi Naomi Campbell. Zvezdnika, ki se poznata že od leta 2014, so ujeli pred nekim klubom v New Yorku, ali je med njima preskočila iskrica, pa ni znano.

Da v igralčevi zvezi škripa, se je sicer začelo govoriti januarja, ko ga je na podelitev nagrad SAG Awards pospremila 13-letna hčerka Isan. Nenavadno je bilo tudi to, da se je Elba v zahvalnem govoru spomnil na vse, le na mater svojega sina ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.