IFW: Najbolj je izstopal Gačo

Foto: Anže Petkovšek Milan Gačanovič Foto: Anže Petkovšek Stevo s spremljevalko Foto: Anže Petkovšek Zlata Okugič, manekenka Foto: Anže Petkovšek Maja Ferme Foto: Anže Petkovšek Maja Ferme in Alja Novak Viryent, oblikovalka čevljev Foto: Anže Petkovšek Lana Mahnič Jekoš s prijateljico Foto: Anže Petkovšek Hermina Kovačič in Milena Eber s hčerko Matejo Foto: Anže Petkovšek Nejc Simšič in Milan Gačanovič Foto: Anže Petkovšek Franci Planinšek Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Barbara Drenač z družbo
Vas zanima, kaj so nosili znani na Mednarodnem tednu mode, ki se je zgodil pretekli konec tedna v Ljubljani? Med vsemi je vsekakor najbolj izstopal vedno ekstravagantni Milan Gačanovič, ki si je za prvi večer omislil črno kombinacijo z verigami, drugi večer pa pozornost lovil v živi rožnati opravi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    13:53 18. April 2012.

    Kje je kakšna ekstravaganca?<br /> Na Gačanoviču vidim samo noro izživljanje!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.