Iggy Azalea s tem zapisom šokirala

Foto: Profimedia Iggy Azalea Foto: Profimedia Iggy Azalea Foto: Profimedia Iggy Azalea
Raperka Iggy Azalea presenetila svet.
Oglej si celoten članek

Avstralska rapera, Iggy Azalea, je sporočila, da ima sina. Ali je otrokova biološka mama, v zapisu sicer ni razkrila. 

Na zadnjih fotografijah, ki smo jih našli na strani agencije s posnetki zvezdnikov in so bile posnete decembra lani in januarja letos, Iggy nosi široka udobna oblačila, na enem posnetku svoj trebuh skriva za široko torbo ...

Foto: Profimedia Iggy Azalea
"Imam sina,“ je zapisala glasbenica in razložila, da je čakala na pravi trenutek, da novico deli s svetom, ob tem pa spoznala, da tega trenutka nikoli ne bo dočakala in da bo vedno na trnih, ko mora z javnostjo deliti tako velike novice. "Želim zavarovati njegovo zasebnost, želim pa tudi poudariti, da ni skrivnost in da ga zelo ljubim,“ je še sporoćila 30-letna zvezdnica, ki je od leta 2018 v zvezi z raperjem Playboiem Cartijem.

Magazin Takšna je zvezdničina zadnjica v revijah in takšna v resnici

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.