Ignoriral oboževalca z downovim sindromom

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Justin Bieber razočaral 16-letnega fanta z downovim sindromom.
Oglej si celoten članek

Pljuval na mimoidoče, lulal v vedra, zamujal, napol gol plesal po barih … Justin Bieber v zadnjem času nase opozarja samo z negativnimi novicami. Tradicija se nadaljuje …

Tudi zadnja vest o idolu mnogih najstnikov bo namreč marsikoga razočarala. Jared Bedard iz Massachusettsa je več mesecev ure in ure zbiral denar za dobrodelno fundacijo CURE/ART, za katero se po smrti fanice Avalanne Routh, ki je umrla zaradi raka, zavzema tudi Justin.

Šestnajstletni Jared je s petjem na ulicah in v restavracijah zbral sedem tisoč dolarjev. Ni mu bilo težko, saj je vedel, da bo, če bo zbral dovolj denarja, lahko srečal svojega velikega idola Justina Bieberja.

To se je tudi zgodilo, a Jared je snidenje s pevcem zapustil razočaran. "Tega nisem pričakovala. Mislila sem, da se bo z njim srečalo največ 20 fanov. Oboževalci so se z njim lahko fotografirali le po skupinah. Bilo je noro," je dogodek opisala Jaredova mati Karen in dodala, da je njen sin od Justina slišal le stavek: "Kako gre, fant?" "Mislila sem, da si bo Justin zanj vzel kakšno minutko. Mu segel v roko in čestital … Poskušala sem mu povedati, da je za boj proti raku zbral največ denarja, a me Justin ni slišal."

Karen sicer dodaja, da je bilo na srečanju prisotnih veliko ljudi, ki so plačali, da so pevca lahko videli, a poudarja, da je bilo snidenje s pevcem za njenega sina zelo pomembno, saj se je zanj zelo trudil, kar ni bilo vedno lahko. "Verjetno Justin zanj niti ni vedel," še dodaja razočarana Karen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.