Igor Mikić snemal s Chuckom Norrisom in to ni šala!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Naš voditelj se lahko pohvali z lepim uspehom.
Oglej si celoten članek

Glasbenik, radijski in televizijski voditelj, osebni trener, maneken in vsestranski multipraktik Igor Mikić se lahko pohvali z lepim uspehom. V oglasu za Fiat Ducato je nastopil ob boku s hollywoodskim zvezdnikom Chuckom Norrisom in to ni šala! Igor se namreč že nekaj let ukvarja tudi z manekenstvom in tokrat mu je uspel veliki met, čeprav je v kadru le sekundo ali dve. Oglas so snemali v Italiji, Mikić pa je delo dobil preko castinga.  

"Ko so me klicali s casting agencije in mi sporočili, da sem bil izbran za vlogo v reklami za Fiat, si nisem mislil, da bo to najboljša izkušnja v moji karieri. Da v reklami nastopa tudi Chuck Norris, nisem bil seznanjen, dokler mi ni na fittingu te novice povedala stilistka z Los Angelesa. Na njen komentar sem reagiral s smehom, ker sem mislil, da govori kakšen vic o Chucku Norrisu, vendar je kmalu za tem s soprogo vkorakal v prostor eden in edini. Človek, ki nikoli ne izgubi. Človek, ki ne pozna poraza. Človek, ki še čebulo spravi v jok. Nisem mogel verjeti, da se bom postavil ob bok taki legendi, ki je snemal filme z Brucem Leejem. Pred tem dogodkom sem v svoji oddaji Pump it up na radiu salomon često govoril vice o njem in očitno naju je sila privlačnosti povezala. Sicer mi je pogodba prepovedovala imeti kakršen koli stik z njim, ker bi me drugače nalomil, ampak že njegova bližina je bila fenomenalna. Za svojih 79 let se odlično drži in se vidi, da je v formi. Na snemanju sem zelo užival in v čast mi je bilo, da sem bil del milijonskega projekta. Ko to zgodbo povem kakšnemu prijatelju, misli, da ga hecam in da govorim vic. Nihče mi ne verjame, ker vsi vedo, da Chuck Norris igra rusko ruleto z vsemi metki. Chuck Norris nikoli ni izgubil nedolžnosti, ker on nikoli ne izgubi. Chuck Norris ima iphone s celim jabolkom. Chuck Norris je snemal reklamo z Mikičem in ga premagal," je življenjsko izkušnjo opisal Igor.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:29 2. September 2018.

    Ce je temu pedrajslu visek kariere,da eno sekundo prezivi z nekim ovenelim ,izpetim igralcem,potem pa je res zblojen in ima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.