Igra prestolov: HBO-jeva producentka razkrila preveč?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Igralci med branjem scenarija jokali.
Oglej si celoten članek

Da v Igri prestolov junaki umirajo kot po tekočem traku in da nihče ni varen, oboževalci te kultne serije vedo že lep čas. HBO-jeva producentka Francesca Orsi pa je na neki konferenci v Jeruzalemu sedaj razkrila, da bo tudi v zadnji sezoni tekla kri in da bodo liki umirali "eden za drugim“.

Orsi je tudi povedala, da se je igralska ekipa na tragičen razplet zgodbe odzvala zelo čustveno. Igralci so se zbrali in skupaj brali zadnje scenarije, ki jih še niso poznali. Vsakič, ko je umrl lik, so tekle solze … "Na koncu, ko so prebrali zadnje besede zadnjega scenarija, so spet tekle solze. Nato pa se je zaslišal 15-minutni aplavz," je povedala producentka, ki pa je na koncu z veselo novico potolažila oboževalce serije. HBO načrtuje več spin-off nanizank, ki bodo verjetno dobile podobno visok proračun kot Igra prestolov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.