Igra se z življenjem

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Igralec Patrick Swayze se, čeprav ima raka na trebušni slinavki, ni odpovedal cigaretam.
Oglej si celoten članek

Eden od najbolj priljubljenih igralcev osemdesetih in zgodnjih devetdesetih let Patrick Swayze se še vedno bojuje za svoje življenje. A ne tako zagreto, kot bi pričakovali. Pred dnevi so ga namreč zasačili s cigareto v roki.

Igralec je z zasebnim letalom priletel v Palo Alto, kjer se zdravi zaradi raka na trebušni slinavki. Takoj po pristanku pa si je prižgal cigareto in jo v miru pokadil. Njegovi zdravniki videoposnetka verjetno ne bodo veseli, saj kajenje spada med glavne vzroke za nastanek raka na trebušni slinavki.

Zvezdnika sicer zdravijo z novo revolucionarno metodo – robotsko roko, ki doseže in obseva tumorje, pri tem pa ne poškoduje zdravega tkiva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.