Igralca kar osem ur na zmenku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po razhodu z Diane Kruger, s katero je bil deset let v zvezi, si je postavni Joshua Jackson že našel novo simpatijo.
Oglej si celoten članek

Igralca so videli v družbi Ruth Wilson, ki v seriji The Affair igra njegovo bivšo ženo.

Zvezdnika so ujeli na večerji v neki restavraciji v New Yorku. Njun zmenek naj bi trajal kar osem ur. Kot so povedali očividci, sta se igralca veliko smejala, kadila in na koncu objela natakarje, ki so jima stregli. Po zmenku naj bi se Ruth in Josh skupaj odpravila v hotel. 

38-letnik se je pred kratkim razšel z Nemko Diane Kriger, s katero je bil deset let v zvezi. Razlog za konec naj bi bil igralec iz serije Živi mrtveci Norman Reedus, ki je Diane menda popolnoma zmešal glavo. O Ruthinem ljubezenskem življenju se je nazadnje pisalo lani. Govorilo se je, da se je zagledala v Jaka Gyllenhaala, s katerim je skupaj igrala v gledališču. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.