Igralca reševali prijatelji

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
"Paul ni bil pri zavesti,“ je povedal Antonio Holmes, ki je poskušal rešiti svojega prijatelja Paula Walkerja.
Oglej si celoten članek

Svet je šokirala vest, da se je smrtno ponesrečil zvezdnik Hitrih in drznih Paul Walker. Avtomobil, v katerem je umrl, je vozil nekdanji dirkač, 38-letni Roger Rodas.

Številni znani so se na prezgodnjo smrt 40-letnika odzvali na družabnih omrežjih, za medije pa je spregovoril Walkerjev prijatelj Antonio Holmes, ki je bil na kraju nesreče. "Paul in njegov prijatelj sta se hotela na hitro popeljati z avtom. Kot to radi počnemo vsi. Vsi smo navdušeni nad avtomobili,“ je povedal Holmes in dodal, da so nato dobili klic, da se je zgodila prometna nesreča. Zgrabili so gasilne aparate in se odpeljali na kraj tragedije. "Poskušali smo ga rešiti, poskušali smo. Bila sta ujeta,“ je izjavil Holmes, ki je na vprašanje, ali je bil Walker pri zavesti, odgovoril: "Ne. Avto je bil v plamenih. Voznika nisem videl. Nekateri so tvegali življenje, da bi ga izvlekli iz avta. Ko so prispeli gasilci, je vozilo z gasilnimi aparati gasilo že sedem ljudi. Nismo se želeli vdati, a na žalost mu nismo mogli več pomagati.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.